Elev hos Nordea Liv & Pension

elev-i-nlp
På billedet ses eleverne, som blev færdigudlært i 2015: Emil, Trine, Pernille og Mette. Alle fire er i dag ansat hos Nordea Liv & Pension. 

Pernille og Emil - Om at være elev i Nordea Liv & Pension 

Som elev hos Nordea Liv & Pension får du en solid uddannelse inden for pension og forsikring. Og du bliver del af en arbejdsplads, hvor der er mulighed for udvikling og udfordringer. Det er flere af vores tidligere elever levende eksempler på.  Mød Pernille og Emil, der i dag begge er fastansat som kunderådgivere. 

Når Pernille, der afsluttede sit elevforløb i 2015, ser tilbage på elevtiden, er det især sagligheden og den seriøsitet, som hele virksomheden omfavnede eleverne med, hun husker. Elevforløbet varer to år, hvor man kommer rundt i forskellige afdelinger kombineret med i snit tre dage om måneden på Forsikringsakademiet. ”Ud over den teori, vi lærte på skolen undervejs, sørgede Nordea Liv & Pension for at afholde ekstraundervisning for os i nogle af de mere komplekse emner, som vi selv bød ind med,” forklarer Pernille. 

Men det var ikke kun det rent faglige, der gjorde elevforløbet specielt for eleverne. Også hos kollegaerne var der stor interesse for - og opbakning til - elevernes udvikling og trivsel: ”Der blev taget virkelig god hånd om os elever”, husker Emil, som også blev færdig i 2015. ”Jeg følte mig oprigtigt velkommen i de forskellige afdelinger, jeg var elev i,” siger han.

Emil har valgt at blive hos Nordea Liv & Pension og er i dag ansat som kunderådgiver, men er faktisk udlånt til en anden afdeling i et år, hvor man også efterspurgte hans kunnen. ”Fordelen ved at være elev er, at man har været rundt i forskellige afdelinger, og på den måde lærer man også at se sagerne fra alle vinkler,” forklarer han. Pernille er også blevet ansat hos Nordea Liv & Pension efter sin elevuddannelse, og hun har også hurtigt fået nye udfordringer, i form af et større projekt, som hun arbejder fuld tid for i en længere periode. ”Hos Nordea Liv & Pension er der rig mulighed for udvikling og nye udfordringer, for dem der ønsker og opsøger det,” forklarer Pernille. 

 ”Vi glæder os rigtig meget til at byde et nyt hold elever velkommen i 2017,” siger Ditte Nørr, der er rekrutteringsansvarlig afdelingschef i Nordea Liv & Pension.  ”Eleverne kommer igennem et skræddersyet uddannelsesforløb, der kombinerer teori med praksis, og vil få mange muligheder for at tage ansvar i en alsidig hverdag. Det er spændende at følge elevernes udvikling fagligt såvel som personligt igennem hele uddannelsesforløbet,” forklarer Ditte med et smil. 

Er du interesseret i at blive elev hos Nordea Liv & Pension? Så læs mere i stillingsopslaget herÅbner i nyt vindue