Tre ting du skal huske i 2016

Tre råd, der kan gøre en forskel for dig og din families hverdag og tryghed, både i dag og når du går på pension.

Kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at justere til, så din ordning matcher din livssituation og dine ønsker for fremtiden.

1. Er din pensionsordning investeret, så den passer til dig?

Er din pensionsordning investeret, så den matcher dig og din livsstil? Hvis din pensionsordning er med gennemsnitsrente, sætter du pris på et stabilt afkast uden de store udsving. Hvis du derimod er villig til at løbe en vis risiko, kan du få muligheden for at tage del i de gode afkast, Vækstpension giver på lang sigt.

På vores standardanbefaling vælger næsten 75 pct. af nye kunder Vækstpension, mellem risiko. Det gør de, fordi det er et godt investeringsvalg.  Gennem de seneste år har Vækstpension været markedsledende på det danske firmapensionsmarked.

På Netpension kan du se, hvordan din ordning er placeret. Kontakt din pensionsrådgiver, hvis du vil være sikker på, at du har truffet det rette valg.


2. Sparer du nok op til pension?

Vi lever generelt længere, og mange ældre har en aktiv livsstil med familie, venner og oplevelser. Samtidig bliver der løbende reguleret i folkepensionen, og det forventes, at du selv kan betale udgifterne til din alderdom. Derfor er det vigtigt at overveje, om din opsparing matcher dine planer om livet som pensionist.

Med vores opsparingsberegnerÅbner i nyt vindue kan du hurtigt få overblik over din økonomi som pensionist. Hovedparten af vores kunder sparer op i Vækstpension, og det er derfor også udgangspunktet i opsparingsberegnerenÅbner i nyt vindue.

Vækstpension er oplagt til det moderne menneske, da du ikke skal forholde dig til din pensionsopsparing hele tiden – den passer sig selv. Kontakt din pensionsrådgiver, hvis du har spørgsmål til din opsparing eller Vækstpension.Tal med os

I vores kundecenter sidder erfarne medarbejdere klar på hverdage mellem 08:30 og 16:30 (torsdag til 17:15) til at hjælpe dig. Ring til dem på 70 33 99 99.3. Passer din pensionsordning til det liv, du lever nu?

En pensionsordning handler om pension, men også om at sikre dig og din familie her og nu. Via din pensionsordning er du nemlig ofte dækket af en række forsikringer, som skal følge med, hvis dit liv ændrer sig.

Har dit liv har ændret sig, siden du talte med os sidst, bør du tjekke, om din pension og dine forsikringer hænger sammen med din nye livssituation. Det kan din pensionsrådgiver hjælpe dig med. Kontakt os og få et pensionstjek.