Kampvalg i ny forening: Hvem får din stemme?

Frem til den 2. februar 2016 er der valg til repræsentantskabet for Foreningen NLP.  Brug din stemme og få indflydelse på, hvordan afkastet af foreningens formue på 8 mia. kr. skal bruges.

I sommeren 2015 fik kunderne i Nordea Liv & Pension deres egen forening, som blev født med en formue på 8 mia. kr.

Nu afholder foreningen sit første valg, og interessen for at præge den nye forening er stor: 87 kunder kæmper om 50 pladser i foreningens repræsentantskab, hvor de får direkte indflydelse på foreningen.

Der er mange holdninger til, hvad den nye forening skal beskæftige sig med – og ikke mindst hvordan afkastet fra foreningens formue skal gøre en forskel.

Brug din stemme og vær med til at præge retningen for din nye forening fra starten.


Fakta om valget

  • Alle kunder med bopæl i DK er automatisk medlem af Foreningen NLP og kan stemme ved valget
  • Man kan stemme på de kandidater, der stiller op i den region, man selv bor i
  • Valgresultatet forventes at blive offentliggjort den 5. februar 2016

Sådan stemmer du

Foreningen NLP har sendt brev og stemmeseddel til alle kunder med bopæl i Danmark - du kan stemme frem til den 2. februar 2016 kl. 23.59.

Du kan vælge at stemme elektronisk på foreningens hjemmesideÅbner i nyt vindue ved hjælp af en kode, der står i det brev, du modtager – eller du kan stemme ved at benytte den stemmeseddel, der er vedlagt brevet.

Har du spørgsmål til valget, eller har du ikke modtaget et brev og en stemmeseddel fra Foreningen NLP, kan du kontakte Foreningen NLP på telefon 70 10 40 42.