Kampvalg i kundernes forening Norliv

Der bliver kamp om de 26 jyske og fynske pladser i foreningen Norlivs repræsentantskab: Hele 49 kandidater har meldt sig på banen til valget, der starter den 27. februar 2018

Der er lagt op til kampvalg til repræsentantskabet for foreningen Norliv, der siden stiftelsen i 2015 blandt andet har besluttet at overtage ejerskabet af Nordea Liv & Pension, har fastlagt en model for bonus til alle foreningens medlemmer – kunderne i Nordea Liv & Pension – og har sat almennyttige uddelinger til at fremme af danskernes mentale sundhed højt på dagsordenen.

49 kunder har meldt sig på banen som kandidater til en af de 26 pladser i repræsentantskabet i Jylland og på Fyn. 

Kunder med bopæl i Jylland og på Fyn har stemmeret og modtager nærmere information om valget fra foreningen Norliv enten via e-Boks eller med post. 

Stemmeperioden løber fra den 27. februar til og med den 12. marts 2018, og valgresultatet forventes at blive offentliggjort den 19. marts 2018. 

Læs mereÅbner i nyt vindue om foreningen Norliv og det kommende valg.

Bonuskroner på vej fra Norliv i 2018

Der er god grund til, at kunderne kæmper om en plads i repræsentantskabet for deres forening. Der er nemlig gode muligheder for at få indflydelse. Det siddende repræsentantskab vedtog i 2017 blandt andet en bonusmodel, som foreningens ca. 330.000 medlemmer får glæde af for første gang i foråret 2018, hvor de første bonuskroner lander på medlemmernes NemKonti. 

Størrelsen på den enkelte kundes bonus afhænger af deres opsparings størrelse pr. 31. december 2017. Jo højere opsparing, jo højere bonus. Alle kunder forventes som minimum at få en grundbonus på 125 kr. Download vores app, Liv & Pension, og se din saldo pr. 31. december 2017. 

Læs mereÅbner i nyt vindue om bonuskroner fra Norliv