Fem års afkast i toppen af markedet

Kunder med VækstPension Aktiv, mellem risiko, med 15 år til pension har til og med november i år opnået et afkast på næsten 9,7 pct. Tilsvarende kunder med VækstPension Index, mellem risiko, har opnået et afkast på 8,0 pct. Det er en udvikling som bygger oven på de seneste års gode udvikling i pensionerne.

Nordea Liv & Pension er kendt for at levere afkast i absolut den bedste del af markedet på lang sigt. Det gælder også over de seneste fem år. VækstPension Index har givet branchens absolut højeste afkast over de seneste fem år, for kunder der har 15 år til pension. En opsparing på 100 kr. for fem år siden, er i dag 166 kr. værd. I samme periode er 100 kr. i VækstPension Aktiv vokset til 161 kr.

Investeringsåret 2018 - hvad har vi i vente?

”Det globale samfundsøkonomiske billede kombineret med stærk indtjening fra selskaber har smittet positivt af på markederne. Vi forventer, at den økonomiske vækst fortsætter i 2018, men at vi befinder os i sidste del af et af historiens længste opsving. 2018 vil også blive året hvor centralbankerne letter trykket fra speederen. Samlet set peger det på positive, men lavere afkast end i 2017,” udtaler Anders Stensbøl Christiansen, investeringsdirektør i Nordea Liv & Pension, og fortsætter 

”Med udsigt til et mere afdæmpet vækstbillede er det især udsigten til fortsat indtjeningsfremgang i 2018, der skal drive aktiekurserne op. Samtidig forventer vi, at markedet efter de mange gode år vil være mere følsomt overfor negative end for positive nyheder. Det vil kunne give større kursudsving, end vi har set i 2017.”

Akkumuleret afkast, hvad er 100 kr. blevet til:

Nordea Liv & Pension VækstPension Aktiv, 15 år til pension 
Aktiv afkast 2018

Nordea Liv & Pension VækstPension Index, 15 år til pension

Index afkast 2018