Ikke uden grund, at det hedder Vækstpension

Vækstpension gør det godt. Vi er med, når markedet går op. Men lige så vigtigt: vi holder stand, når markedet går ned. Så vi går ikke efter de hurtige gevinster. Vi fokuserer i stedet på de solide langsigtede afkast til den rette risiko og fokuserer på kvaliteten frem for prisen. På den måde arbejder dine penge, mens du selv er på arbejdsmarkedet. Så kan du koncentrere dig om at nyde livet – også som pensionist.


I 2013 var Vækstpension markedsledende, og det er Vækstpension igen i år. For vores strategi holder. Vækstpension har nemlig det højeste afkast på markedet, og vi beviser også i år, at vores in0esteringsstrategi er rigtig.


Morningstar fremhæver Vækstpension

Det uafhængige analysebureau Morningstars analyse af markedsrenteprodukter fra august viser, at Vækstpension Index har månedens bedste resultat og også er nr. 1, når man ser på hele året. Morningstar fremhæver Nordea Liv og Pensions resultater i analysen.

Man kan opgøre afkast på mange måder: hvordan er afkastet set på 5 års sigt i forhold til 30 års sigt? Hvordan er afkastet, hvis du er risikovillig i forhold til, hvis du går med livrem og seler? Vores egne tal viser, at ligegyldigt hvordan du kombinerer antal år til pension med risikovillighed, klarer Vækstpension Aktiv sig flot. Det er altså ikke uden grund, at produktet hedder Vækstpension.


Solide langsigtede afkast til den rette risiko

I Vækstpension Aktiv investerer vi i en bred portefølje af investeringsaktiver. Vi investerer selvfølgeligt i aktier og obligationer. Men det særlige er, at vi også investerer i unoterede aktier, danske ejendomme, skov, særlige kreditfonde med mere. Derved kan du som privatkunde få del i investeringer, som ellers kun er tilgængelige for professionelle investorer.

På dine vegne er vi aktive investorer og finder lige netop de investeringer, som kan beskytte din opsparing, når markederne er urolige. Derfor er Vækstpension et unikt produkt i det danske pensionsmarked.