Har du brug for en genvej?

Ind i mellem har du brug for et overblik og en hurtig adgang til informationer om din pensionsordning. Du er altid velkommen til at ringe til os, men med Netpension får du hurtigt og enkelt både de små og de store detaljer, du har brug for. Det er en god genvej – også om aftenen og i weekenden.

Du kan logge på, når det passer dig 

På Netpension finder du dit Pensionsoverblik, hvor du kan se din samlede ordning. Du kan se, hvor meget du indbetaler, din forventede udbetaling ved pensionering, og du kan se, hvordan du og din familie er forsikret her og nu. Du kan selvfølgeligt også se omkostninger, renter, afkast, og hvad vi har indberettet til SKAT.

Netpension er en god og enkel måde at få svar på grundlæggende spørgsmål om din pension.

Har du ordninger flere steder?

Hvis du har ordninger i andre pensionsselskaber, får du hurtigt et overblik ved at bruge PensionsInfo. PensionsInfo er et samarbejde på tværs af den danske pensionsbranche. Her kan du se dine pensioner og tilknyttede forsikringer, ligegyldigt hvilket selskab du har ordningen i.

Du kan være en af dem, der sparer penge ved at samle dine ordninger fra tidligere arbejdspladser hos os. For at hjælpe dig, har vi fjernet vores overførselsgebyr, så det ikke koster noget at flytte til os. Og hvis dit gamle pensionsselskab tager gebyr for flytningen, betaler vi op til 2.000 kr. per overførsel for dig.

Læs mere her: Spar penge ved at samle dine pensionsordninger hos osÅbner i nyt vindue.


Sådan får du mere hjælp

Hvis du har spørgsmål til din pensionsordning efter at have kigget på Netpension og PensionsInfo, er du velkommen til at ringe til vores kundecenter på 70 33 99 99. Her sidder erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig.

De kan også hæve dine indbetalinger eller ændre dine forsikringer, hvis din livssituation har ændret sig – hvis du har fået børn, er blevet gift eller skilt, har fået nyt job.

Og hvis du vil have et personligt møde med din pensionsrådgiver, kan de fortælle dig, hvordan du får det.