Der er valg i Foreningen Norliv - og du kan få indflydelse!

Valg-til-norliv

Er du kunde i Nordea Liv & Pension og bor i Jylland eller på Fyn? Så er du samtidig medlem af Foreningen Norliv og kan få ekstra stor indflydelse på dit medlemskab

Stil op til repræsentantskabet i foreningen! Det er der, at alle de store beslutninger om foreningens arbejde bliver taget: Bonus til medlemmerne, købet af en del af Nordea Liv & Pension, den almennyttige indsats for mental sundhed.  Læs mere på foreningen Norlivs hjemmeside.

Lige nu har du to forskellige muligheder for at få indflydelse:

  1. Du vil gerne have direkte indflydelse og har lidt ekstra tid i din hverdag Stil op til Foreningen Norlivs repræsentantskab som kandidat - sidste frist er den 10. januar 2018. For at kunne stille op, skal du finde 10 andre kunder, der vil stille for dig.
    Læs mere på Norlivs hjemmesideÅbner i nyt vindue
  2. Du har ikke så meget tid, men vil gerne hjælpe en anden kunde, der ønsker at stille op som kandidat ved valget til februar Bliv stiller for en kandidat fra din region. Gå ind på denne side [norliv.org/stiller] og find den kandidat fra din region, du gerne vil være stiller for. Du er ikke forpligtet til at stemme på vedkommende, når der er valg til februar.

Alle kunder, der er bosat i Jylland eller på Fyn har stemmeret ved valget til februar og bliver kontaktet af Foreningen Norliv op til valget enten via eBoks eller almindeligt brev.