Stil op og få indflydelse på trygheden

Som kunde i Nordea Liv & Pension kan du nu stille op som kandidat til repræsentantskabet i TryghedsGruppen og få indflydelse på trygheden i Region Hovedstaden inklusiv Bornholm.

For at kunne stille op og deltage i TryghedsGruppens aktive medlemsdemokrati skal du have base i Region Hovedstaden inklusiv Bornholm - og være kunde i Nordea Liv & Pension eller Tryg.

Repræsentantskabet består af 70 medlemmer, som udgør TryghedsGruppens øverste myndighed.  Repræsentantskabet er blandt andet med til at vedtage strategier for investeringer og niveauet for TrygFondens uddelinger. Der skal i alt vælges 21 repræsentanter fra Region Hovedstaden.

Siden der sidst blev afholdt valg i Region Hovedstaden for fem år siden, er der i regionen uddelt omkring 64 millioner kroner til danskernes tryghed gennem TrygFonden.

Vil du stille op?

Interesserede kandidater kan melde deres kandidatur til og med den 2. december 2014.

Det sker ved at udfylde og indsende en kandidat-anmeldelsesblanket og mindst 25 stiller-lister. Blanket og stiller-lister finder du her: Stil opÅbner i nyt vindue

Du kan finde meget mere information om valget, TryghedsGruppen og kriterier for opstilling her: MedlemsdemokratiÅbner i nyt vindue

Du kan også få mere at vide ved at deltage på TryghedsGruppens informationsmøde.Åbner i nyt vindue

Selve afstemningen til TryghedsGruppens repræsentantskab foregår fra den 20. januar til den 3. februar 2015.