PensionsInfo giver dig et nyt og forbedret overblik

Nordea Liv & Pension ønsker at gøre pension så nemt og overskueligt for dig som muligt. Det gør vi blandt andet via vores løbende udvikling af Netpension, men også via vores samarbejde med PensionsInfo.

Netpension viser detaljer om din ordning hos os, mens PensionsInfo hurtigt og enkelt giver dig et samlet overblik over dine pensioner og tilknyttede forsikringer på tværs af den danske pensionsbranche. Her kan du for eksempel se, hvor meget du har sparet op og hvor meget du kan forvente at få udbetalt, når du går på pension. Du kan også se dine forsikringer, som sikrer dig og din families hverdag nu.

PensionsInfo er netop blevet lanceret i en ny og forbedret udgave. Brugervenligheden er øget betydeligt, og nu kan du også PensionsInfo fra din tablet med NemID.

Se brancheforeningen Forsikring & Pension film om det nye PensionsInfo:

Besøg PensionInfoÅbner i nyt vindue

Besøg NetpensionÅbner i nyt vindue

Om PensionsInfo

Cirka en million danskere bruger hvert år PensionsInfo. Det gør de, fordi PensionsInfo indeholder alle oplysninger om både arbejdsgiveradministrerede ordninger og private pensionsopsparinger – samt oplysninger om folkepension og ATP.

PensionsInfo er en forening og et samarbejde mellem alle danske banker, sparekasser, pensionskasser, LD, Moderniseringsstyrelsen (Statens tjenestemænd) og pensions- og forsikringsselskaber.

PensionsInfo har tidligere vundet en Gold Award fra IPE (Investment & Pensions Europe) for Outstanding industry contribution. PensionsInfo fik prisen for at være en international frontløber i kommunikation af pension til forbrugerne.

Kilde: Forsikring & Pension.