Fortsat høje renter i Nordea Liv & Pension

Kontorenten-2018-525 

160.000 kunder med Pension med gennemsnitsrente beholder nogle af markedets højeste kontorenter i 2018:

  • 3,0 procent før skat for HøjrentePension. 
  • 3,0 procent før skat for pension med gennemsnitsrente med lave garantier. 
  • 2,5 procent for øvrige kunder med pension med gennemsnitsrente med høje garantier. 

Samtidig er renten på DinKapital i 2018 uændret 5%. 

”Vi har en målsætning om at give en kontorente, så vores kunders pensionsopsparing hele tiden bliver mere værd, og med disse kontorenter er der udsigt til, at kundernes pensioner får større købekraft,” siger adm. direktør Steen Michael Erichsen, Nordea Liv & Pension. 

Vi har i 2017 og over en årrække formået at opnå solide resultater på de vanskelige finansielle markeder. Samtidig er de kollektive reserver robuste, så der er et samlet grundlag for gode afkast - også i fremtiden.

"Jeg er også glad for, at vi kan fastholde en rente på 5 pct. på DinKapital i en tid med meget lave renter på investeringer med lav risiko,” siger Steen Michael Erichsen 

Flere end 8 ud af 10 nye firmakunder vælger DinKapital og mere end 10.000 personer har i dag DinKapital. I løbet af 2018 får alle nuværende firmakunder og private kunder mulighed for at vælge DinKapital for op til 5 pct. af deres fremtidige indbetaling i Nordea Liv & Pension.

Både kontorenten og renten på DinKapital er gældende ind til videre.

Kontorente (nytegnende bestand) og rente på DinKapital

Kontorenten-2017-525x342 

Din KapitalHøjrentePension

Stabil rente på en del af indbetalingerne

Du kan fra midten af 2018 vælge at indbetale 5 pct. af dine løbende indbetalinger til en særlig opsparingsform, DinKapital, der indgår i Nordea Liv & Pensions kapitalgrundlag, og giver dig en god stabil rente og lav risiko for tab.

En ekstra sikkerhed

Er det vigtigt for dig at vide præcis, hvad der står på opsparingen, når du skal på pension? Og vil du være sikker på en fast månedlig udbetaling, når du går på pension – uanset hvor længe du lever? Så er HøjrentePension formentlig det rigtige for dig. Du får en stabil rente på pt. 3 pct. Og når du går på pension, fastlægger vi en udbetalingsgaranti, så du ikke skal bekymre dig om udsvingene på finansmarkederne.