Kommunikation - lær jeres pension at kende

Dine medarbejdere får mest muligt ud af deres pension og forsikringer, når de kender alle deres muligheder. Det skaber tryghed, og den enkelte kan optimere sin pensionsordning bedst muligt.

Derfor får du hjælp af os til at klæde dine medarbejdere på med grundlæggende viden om pension og forsikringer.

Nyt om Liv & Pension

Du og dine medarbejdere kan få vores elektroniske nyhedsbrev 8 gange om året. Her kan I enkelt og ligetil læse om forsikring og pension - fx nye muligheder og lovgivning. Det betaler sig ganske enkelt at holde sig informeret. Tilmeld dig nyhedsbrevetÅbner i nyt vindue eller tilmeld alle dine medarbejdere ved at tage fat i din kontaktperson hos os.

Du kan som pensionsansvarlig også abonnere på vores fysiske nyhedsbrev Update, som udkommer 4 gange årligt.

Grundlæggende medarbejderinformation

Jeres medarbejdere får tilsendt en informationsbrochure, der giver en introduktion til jeres specifikke firmapensionsordning. På den måde kender den enkelte medarbejder sin pensionsordning og ved, hvor man kan henvende sig med spørgsmål og ønsker.

Co-created kommunikation

I tæt samarbejde med vores større virksomhedskunder skræddersyer vi medarbejderkommunikationen. På den måde får I den optimale sammenhæng mellem pensionsordningen og jeres virksomheds værdier, produkter og øvrige kommunikation.

e-Boks

Vi lægger stadigt flere breve og dokumenter i e-Boks, og den enkelte medarbejder kan få informationer om sin pension og forsikringer sendt dertil.