Fleksibel opsparing - få det højest mulige pensionsafkast

Vores unikke opsparingspalet er skabt, så enhver medarbejder kan finde et produkt, der matcher medarbejderens ønsker til tryghed og afkast.

Investering Udbetaling Investering

Få den optimale balance mellem afkast og risiko

Med VækstPension får jeres medarbejdere mulighed for et godt afkast. Vi tilpasser automatisk risikoen i forhold til den enkelte medarbejders alder. Fx nedtrapper vi investeringsrisikoen, når medarbejderen nærmer sig pensionsalderen og skal have tryghed om sin opsparing.

Samtidig er jeres medarbejderes afkast helt i top:VækstPension mellem risiko over 15 år til pension

Vores standardanbefaling er, at jeres medarbejdere sparer op i VækstPension Mellem risiko, aktivt forvaltet.

Læs mere om VækstPension

Få en ny og forbedret gennemsnitsrente

De medarbejdere, der ønsker en enkel og tryg opsparing via gennemsnitsrente, får nu et bedre afkast på samme trygge fundament under navnet HøjrentePension.

Medarbejderne opnår måske ikke de største gevinster, men løber til gengæld en begrænset risiko.

Læs mere om HøjrentePension

Rige muligheder for de medarbejdere, der vil selv

De medarbejdere, som har indsigt i, tid og lyst til at investere selv, får adgang til ca. 55 unikke investeringsfonde via LinkPension. Medarbejderen kan opnå solide gevinster, men bærer samtidig selv ansvaret for risiko og eventuelle tab.

Vores investeringseksperter arbejder for, at de fonde, medarbejderen kan vælge imellem, er blandt markedets bedste.

Læs mere om LinkPension

Udbetaling

Få udbetaling i rater i 10-25 år

Med en ratepension får medarbejderne glæde af deres skattefradrag her og nu og kan vente til tiden omkring pensionering med at beslutte, hvordan opsparingen skal udbetales. 

Læs mere om ratepension

Få udbetalinger hele livet

Med Livrente+ får medarbejderne deres pension udbetalt hver måned, uanset hvor længe de lever. Medarbejderne får fuldt skattefradrag for alle indbetalinger på deres Livrente+ - ingen øvre grænse.

Læs mere om Livrente+

Få udbetaling som kontantbeløb eller i portioner

Med en alderspension kan medarbejderne få udbetalt hele deres pensionsformue den dag, der står pensionering i kalenderen, eller i mindre portioner over en årrække. Det er op til den enkelte, og derfor har medarbejderne fuld fleksibilitet i forhold til sin opsparing.

Læs mere om Alderspension