Fleksible opsparingsmuligheder

Vi udvikler vores produkter i takt med kundernes forventninger og behov. Vores unikke opsparingspalet sikrer, at alle medarbejdere kan finde et produkt, der matcher deres individuelle ønsker til tryghed og afkast. 

Anbefaling Involvering Afkast Risiko Forvaltning Anbefaling

VækstPension - lav involvering og attraktivt afkast

Generelt anbefaler vi, medarbejderne sparer op i VækstPension Mellem risiko, aktiv forvaltet.

Det er et opsparingsprodukt, der giver god balance mellem investeringsrisiko og afkast, og som automatisk tilpasser risikoen efter alder. Det betyder, at opsparingen passer sig selv gennem hele livet, og at medarbejderen kun skal vælge en gang.

Involvering

De fleste overlader investeringerne til os

Langt de fleste af vores kunder vælger, at vi står for sammensætningen af investeringerne. Det klarer vi i såvel livscyklusproduktet VækstPension, og når medarbejderen vælger HøjrentePension.

Medarbejdere, der selv har lyst til at investere, kan vælge LinkPension. Her har medarbejderne adgang til et stort udvalg af fonde, som giver dem mulighed for selv at sammensætte investeringerne.

Hvis medarbejderen kun vil investerere en del af sin pensionsopsparing selv, er der mulighed for at kombinere med de mange andre opsparingsmuligheder, vi har i vores palet.

Afkast

Pension er en langsigtet investering

Investeringer er kernen i medarbejdernes pensionsordning. Derfor har vi fokus på, hvordan vi kan sikre vores kunder en pensionsopsparing, der giver den størst mulige sikkerhed for et langt og trygt seniorliv.  

Pension er en langsigtet investering. Vi analyserer verdens udfordringer i dag, men sigter efter afkast 10, 20 og 30 år frem i tiden. Det kræver, at vores investeringseksperter både er tålmodige og har is i maven.

Se afkastet på:

VækstPension

LinkPension

Kontorenten for gennemsnitsrente

Vi anbefaler at se på performance over flere år, da pension er en langsigtet investering.

Risiko

Balancen mellem afkast og risiko

 Vi har de bedste eksperter, der sikrer, at medarbejderne får en god balance mellem afkast og risiko - uden at de nødvendigvis behøver at sætte sig ind i investeringen af deres pensionsopsparing. 

Ca. 20 pct. af vores kunder ønsker fortsat at spare op i gennemsnitsrente. Derfor kan medarbejderne vælge mellem gennemsnitsrente og markedsrente hos os. Og vi har – som de eneste i markedet – moderniseret gennemsnitsrenteproduktet uden at gå på kompromis med tryghed og enkelhed.

Når medarbejderne vælger opsparingsform, er det balancen mellem risiko og muligheden for afkast, der er afgørende. Den generelle anbefaling er, at lade risikoen falde med alderen: Jo yngre medarbejderne er, desto større risiko kan de løbe. Men medarbejderne skal også kunne sove godt om natten.

Forvaltning

Aktiv eller indeksforvaltet?

Forskellen på aktiv og indeksbaseret investering er risikospredningen i investeringerne og den dag-til-dag opmærksomhed, der er på de enkelte investeringer.

Vores aktivforvaltede opsparingsprodukter giver den bedste risikospredning. Her overvåger vores investeringseksperter markedet; og udvælger og vurderer løbende sammensætningen af investeringstyperne.

Indeksbaserede investeringer følger automatisk en række af de mest udbredte indeks. Til gengæld er investeringsomkostninger lavere. 

Hos os får medarbejderne mulighed for at vælge det, de tror mest på.