Netpension administrator

Du har altid overblik over virksomhedens samlede aftaler via Netpension administrator. Det er et onlineværktøj, som er enkelt og nemt at betjene, og som ikke kræver særlige tekniske forudsætninger.

Hvis du alligevel har brug for hjælp, kan du finde en vejledning her.

Bestil adgang Glemt adgangskode Regler og vilkår Spærring Kontakt Bestil adgang

Hvis du ønsker at bruge Netpension, kan du bestille adgang ved at kontakte vores Kundecenter.

Glemt adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode til Netpension administrator, kan du bestille en ny.

Du skal blot indtaste dit nuværende brugernavn herÅbner i nyt vindue.  

Regler og vilkår

Regler for online adgang til Netpension

Onlineaftalen giver dig adgang til dit firmas pensionsordning i Nordea Liv & Pension via www.nordealivogpension.dk.

Adgangen omfatter overordnet information om virksomhedens pensionsordning og visse oplysninger om medarbejdernes pensionsordninger i Nordea Liv & Pension. Der er desuden visse muligheder for at administrere ordningen via Netpension.

Registrering af din færden på nettet

Nordea Liv & Pension kan indsamle data i forbindelse med brug af din onlineaftale. Oplysningerne behandles og anvendes i overensstemmelse med Nordea Liv & Pensions registreringsregler.

Ansvar

Indholdet har udelukkende karakter af information. Brug af oplysningerne må ikke opfattes som professionel rådgivning eller bruges som erstatning herfor.

Nordea Liv & Pension fraskriver sig ethvert ansvar - direkte eller indirekte - for nogen skade, der måtte være konsekvensen af brugen af eller forkert brug af informationer eller råd på hjemmesiden.

Der garanteres ikke for rigtigheden af oplysninger på indholdet af andre hjemmesider, til hvilke der måtte henvises (links), ligesom Nordea Liv & Pension ikke kan gøres ansvarlig for indholdet af eller tekniske fejl eller vira og lignende på sådanne linkede hjemmesider.

Spærring

Taster du adgangskoden forkert 3 gange, spærres din online adgang automatisk. Du kan rekvirere en ny adgangskode og dermed få adgang til systemet igen ved at kontakte vores kundecenter på telefon 70 33 99 99.

Sådan spærrer du selv din online adgang

Hvis du får mistanke om, at en anden kender din adgangskode, så spær adgangen hurtigst muligt. Det gør du ved at taste din adgangskode forkert 3 gange, eller ringe til vores kundecenter på telefon 70 33 99 99.

Kontakt

Kontakt vores kundecenter

Har du spørgsmål til din pensionsordning, er du velkommen til at kontakte din betjener eller ringe til Kundecentret på tlf. 70 33 99 99Åbner i nyt vindue.

Åbningstider i kundecentret

Mandag til onsdag kl. 8.30 - 16.30. 
Torsdag kl. 8.30 - 17.15. 
Fredag kl. 9 -16.30.